Připomeňte se svým potomkům v budoucnosti

Se svými potomky či vnoučaty si prožíváme spoustu krásného, ať jsou to rodinné sešlosti, dovolené, různé oslavy nebo je to jen společné soužití. Většině z nás se tyto vzpomínky neustále vybavují a rádi je sdílíme s ostatními. Zkuste nějakou takovouto krásnou vzpomínku, obrázky či vzkaz odeslat dnes té mladší generaci do budoucnosti. Určitě budou mile překvapeni, když za pár let od vás obdrží zprávu, kterou si vybaví ty krásné, společně strávené chvíle s Vámi.
Prostřednictvím služeb nabízených na Senzaday.cz takto můžete dnes odeslat elektronickou zprávu či dopis tak, aby jej příjemci obdrželi až v budoucnosti, v termínu, který si sami nastavíte. Může to být za měsíc nebo i za několik let.

Pomocí aplikace na Senzaday.cz můžete také svému blízkému dnes uschovat nějaký dáreček a jemu o této úschově přijde zpráva až v budoucnosti, v termínu, který si sami určíte. Úschovu můžete provést kdekoliv, třeba na zahradě, někde v přírodě nebo i doma. Jaké bude jeho překvapení, když mu o té úschově přijde zpráva a on si podle navigujícího popisu půjde dáreček sám najít.
Takto se dají netradičně předávat dárky, může to posloužit jako připomínka na minulost nebo to poslouží jako zábava na dovolené.     

 

 

Potřebujete se poradit nebo chcete
obdržet bližší informace k našim službám?

Kliknutím ukončíte
přehrávání videa
Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti Více