Mohu odeslat dopis tak, aby jej příjemce obdržel třeba až za několik let?

Ano, můžete. Službu odloženého odesílání zásilek poskytují na Senzaday.cz.
Takto lze odeslat dopis až do velikosti A3.
Funguje to jednoduše a to tak, že se nejprve na Senzaday.cz zaregistrujete, otevřete si jejich aplikaci na odložené odesílání listovních zásilek a zde vyplníte požadované údaje. Těmito údaji jsou kontakty odesílatele a adresáta, termín, kdy se má zásilka odeslat a nakonec, jakým způsobem bude zásilka odeslána. Vše je tam podrobně vysvětleno. Termín odeslání může být odložen o měsíc nebo třeba i o 7 let.

Nakonec vezmete Vaši zalepenou obálku s vloženými dokumenty a standardně na ní uvedete sebe jako odesílatele a Vašeho adresáta, který má v budoucnu dopis obdržet. Tuto obálku pak vložíte do větší obálky a tu odešlete na společnost Senzaday. Jakmile na Senzaday obdrží Vaši obálku, tak budou postupovat dle instrukcí, které jste uvedli do aplikace.
Jakmile nastane požadovaná doba odeslání Vašemu adresátovi, tak mu ji ze Senzaday odešlou a to buďto přímo ve Vaší originál obálce nebo tuto Vaši originál obálku vloží do větší obálky a zašlou ji svým jménem. Rozdíl je v tom, že pokud by byla zásilka z jakéhokoliv důvodu nedoručitelná, tak se v prvním případě vrátí na Vaši adresu nebo v druhém případě na adresu společnosti Senzaday, kde budou postupovat dle Vámi zadaných instrukcí.
Budoucí adresát bude určitě mile překvapen, až od Vás obdrží dopis z minulosti, na kterém bude vyznačeno razítkem historické datum.

Potřebujete se poradit nebo chcete
obdržet bližší informace k našim službám?

Kliknutím ukončíte
přehrávání videa
Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti Více