Máme pro Vás tip, jak na Vánoce netradičně obdarovat Vaše blízké.

Každý rok všichni přemýšlíme nad tím, jakými dárečky obdarujeme své blízké. Někdy jsou to drobnosti, někdy je to něco většího, oblíbené jsou dárkové poukazy, ale ve výsledku je to pořád stejné, najdete je pod stromečkem. Jsou to určitě krásné chvíle napětí a radosti. No jo, ale co když tentokrát Ježíšek některé dárečky neuloží pod stromečkem, ale někam je schová a vy si je budete muset najít? To se napětí určitě zvýší a o zábavu určitě nouze nebude.
Pro tento účel vyzkoušejte aplikaci na webu Senzaday.cz
Vy dárek uschováte, třeba v bytě, na půdě, na zahradě, či někde v přírodě, v aplikaci vyplníte, kde je dárek uschován, kdo je příjemcem a dále vyplníte datum a hodinu, kdy mají příjemci přijít 2 zprávy.
První zpráva je pouze informativní. Informuje příjemce pouze o tom, že v jeho prospěch někdo uložil zásilku, není zde ale informace, od koho to je a kde je uložená. V této zprávě ještě obdrží informaci, kdy mu přijde druhá zpráva.
Druhá zpráva již bude konkrétní a informuje příjemce, kdo ji zaslal, kde je dárek uložen a koho a co za pomůcky si má vzít k hledání sebou.
U každé zprávy si můžete nastavit přesné datum a hodinu, kdy mají být zprávy příjemci doručeny. Časové rozpětí mezi zprávami není omezeno.
Tuto aplikaci můžete využít nejenom na Vánoce, ale i při jakékoliv jiné příležitosti spojené s předáváním dárků či jen tak pro zábavu, třeba s dětmi na dovolené, kterou jim zpestříte hledáním uschovaných předmětů. Mezi 1. a 2. zprávou jsou to pak chvilky napětí, protože příjemce neví, od koho má co očekávat a když to hledání bude ještě třeba večer s baterkami ….
Vyzkoušejte Senzaday.cz … můžete zde také vyzkoušet odesílání videovzkazů, textů a obrázků do budoucnosti. Dnes je nahrajete a příjemci je obdrží až ve vámi stanoveném čase.

 

 

Potřebujete se poradit nebo chcete
obdržet bližší informace k našim službám?

Kliknutím ukončíte
přehrávání videa
Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti Více