Jak zpestřit předání dárku oslavenci?

Všichni to známe, neustále přemýšlíme nad tím, jaký dárek komu pořídíme a zda potěší. Buďte bez obav, ať to bude cokoliv, určitě vždycky potěší, důležité je si jen vzpomenout.
Máme pro Vás typ, jak zvýšit napětí a radost v souvislosti s předávaním dárku. Určitě to velmi potěší i děti, které mají dostat měkouše a změní to také stereotyp klasického předávání dárků.
Vyzkoušejte k tomuto účelu aplikaci na Senzaday.cz.
Schováte oslavenci dárek, třeba na nějakém zajímavém místě v přírodě či ve strašidelné stodole a necháte oslavence, ať si jej jde najít. Spojíte předávání dárku s trochou napětí a dobrodružství.
Do aplikace uvedete kontakt na oslavence, popíšete místo, kde je dárek uschovaný a uvedete dva termíny, kdy mají oslavenci přijít dvě zprávy. První zpráva, která mu přijde, bude anonymní, pouze s informací, že mu někdo něco uschoval, ale nebude vědět od koho to je a kde to je. Bude zde i informace, kdy mu přijde druhá zpráva, která již bude konkrétní. Rozestup mezi zprávami není časově omezený. Mohou to být hodiny nebo třeba i měsíce. Po první zprávě bude samozřejmě oslavenec s napětím očekávat druhou zprávu, aby se dozvěděl podrobnosti.
Pokud mu úschovu trochu ztížíte, tak do aplikace můžete také uvést, co za pomůcky k hledání si má vzít s sebou, například holinky, lopatku, plavky či baterku. Takto můžete provést úschovu kdekoliv, na zahradě, na půdě nebo kdekoliv v přírodě. Můžete s oslavencem vyrazit všichni a pobavíte se.
Samozřejmě můžete tuto aplikaci využít i k obohacení Vaší dovolené s dětmi nebo jen tak pro zábavu o víkendu.

Vyzkoušejte Senzaday.cz. Vyzkoušejte i další zde nabízené služby, jako je odložené odesílání textových zpráv a listovních zásilek.

 

Potřebujete se poradit nebo chcete
obdržet bližší informace k našim službám?

Kliknutím ukončíte
přehrávání videa
Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti Více