Zábavné chvilky pro děti i rodiče

Vybrali jsme pro Vás jednu aplikaci, která překvapí děti a pobaví rodiče. Je spjatá s pohybem a můžete jí využívat o víkendech, dovolených nebo třeba i při oslavách.
Jde o aplikaci na Senzaday.cz. Jedna z nabídek této aplikace se zabývá úschovou předmětů.
Pojedete s dětmi na víkend a budete jim ho chtít trochu zpestřit. Jak na to?
Třeba ještě v pátek jim někde v okolní přírodě uschováte nějaký předmět či dáreček. Následně vstoupíte do aplikace na Senzaday.cz a tam popíšete místo této úschovy, vyplníte kontakt na děti (může jich být více), uvedete  termíny, kdy má tato aplikace odeslat dětem 2 zprávy, uvedete ještě pár vlastních poznámek, uložíte to a aplikaci uzavřete.

První zpráva, kterou děti obdrží třeba v sobotu ráno, bude anonymní (datum a hodinu jste uvedli v pátek do aplikace). Nebude zde uveden odesílatel, ale pouze informace, že někdo v jejich prospěch provedl úschovu předmětu a dále zde bude informace, kdy jim přijde druhá, již konkrétní zpráva. Mezi první a druhou zprávou to budou pro děti chvilky napětí, protože nebudou vědět, kdo jim co uschoval a kde budou hledat.
Druhou zprávu obdrží třeba v sobotu večer. Tato zpráva již bude obsahovat jméno zadavatele  (můžete uvést sebe nebo nějakou mystickou postavu), informaci, kde je předmět uschován a co za pomůcky si mají vzít k hledání s sebou, třeba baterku s lopatkou. No a vy vyrazíte s dětmi a pobavíte se všichni.
Rozpětí mezi první a druhou zprávou není omezené, můžete takto dětem na dovolené připravit více úschov, můžete takto netradičně předat třeba i vánoční dárky a samozřejmě se takto mezi sebou mohou pobavit i dospělí.

Další službu, kterou tato aplikace nabízí, je odložené odesílání textových zpráv. Dnes zprávu sepíšete, přiložíte třeba i pár obrázků a uvedete komu a kdy má být odeslána. Datum odeslání není nijak omezeno.

 

 

 

 

 

Potřebujete se poradit nebo chcete
obdržet bližší informace k našim službám?

Kliknutím ukončíte
přehrávání videa
Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti Více